Αντώνης Λιθαδιώτης

Αντώνης Λιθαδιώτης

10 χρόνια εμπειρίας σε Latin, Ballroom, Freestyle, Ballet, Modern

Ο Αντώνης είχε την πρώτη του επαφή με το χώρο το 1987, όπου ξεκίνησε Ελληνικούς παραδοσιακούς χορούς και για 12 χρόνια συμμετείχε ενεργά με μαθήματα, παραστάσεις και γενικά συμμετοχές. Από το 1989 (παράλληλα με τον χορό) και για τα επόμενα 10 χρόνια, ασχολήθηκε με το άθλημα της ξιφασκίας, όπου απέσπασε 2 φορές την 1η θέση σε Πανελλήνια πρωταθλήματα. Από το 1998 έως το 2006 ασχολήθηκε με το ερασιτεχνικό θέατρο, παίρνοντας μέρος σε παραστάσεις, όπως «Πολύ κακό για το τίποτα», «Οι εκατομμυριούχοι της Νάπολης», «Ρωμαίος και Ιουλιέτα».

Το 2000 ξεκίνησε να χορεύει Latin American και Modern Ballroom, έχοντας στο ενεργητικό του ένα σύνολο χορευτικών παραστάσεων και διαγωνισμών χορού τόσο ως διαγωνιστικό ζευγάρι όσο και στις κατηγορίες ProAm με μαθητές-τριες.

Παράλληλα υπήρξαν και συνεργασίες με την Εθνική Λυρική Σκηνή, το Μέγαρο Μουσικής και διάφορους άλλους φορείς σε Ελλάδα και Αγγλία. Σήμερα, έχοντας σπουδές και εμπειρία πάνω από 10 χρόνια σε Latin, Ballroom, Freestyle, Ballet, Modern και με Επαγγελματικά διπλώματα Dancesport ISTD συνεχίζει να παραδίδει μαθήματα χορού και να χορογραφεί με γνώμονα την ποιότητα, την πρόοδο, αλλά και τη διασκέδαση και την ψυχαγωγία.

Σταθμός στην εκπαιδευτική του πορεία αποτέλεσε η διάλεξή του σχετικά με φιγούρες πάνω από το Gold level στο Worthing Congress 2010 στην Αγγλία, μετά από πρόσκληση του ISTD.

  • Associate in Latin American ISTD
  • Associate in Disco/Freestyle ISTD
  • Intermediate in Latin American ISTD
  • Intermediate in Modern Ballroom ISTD
  • Intermediate in Disco/Freestyle ISTD